SENIORI.HR

Informativni portal za treću dob

Predavanje „Sigurnost starijih osoba“, održat će Ante Radoja i Milan Gašpar, policijski službenici odjela prevencije PU Splitsko-dalmatinske županije. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 16. listopada 2017., u prostorijama Centra Zlatno doba Udruge „MI“ – Split, s početkom u 16 sati.

U četvrtak, 17. svibnja 2018., s početkom u 16 sati, predavanje "Visoki krvni tlak" održat će dr. Inga Vučica povodom obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije održati Inga Vučica, dr. med., univ. mag. sanit. publ., spec. javnog zdravstva, voditeljica Odsjeka za praćenje i evaluaciju funkcionalne onesposobljenosti i zdravstvenih potreba starijih osoba pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije. 

Predavanje „Prevencija nasilja nad starijim osobama“ održat će dr. med. Ivana Bočina, spec. javnog zdravstva, s Odjela za epidemiologiju i prevenciju ozljeda Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije u srijedu, 22. ožujka 2017., s početkom u 11:30 sati u prostorijama Centra Zlatno doba Udruge „MI“ – Split. 

Predavanje "Prevencija prijeloma i padova u starijoj životnoj dobi" održat će u srijedu, 29. studenog 2017. s početkom u 16 sati u prostorijama Centra Zlatno doba Inga Vučica, dr. med., univ. mag. sanit. publ., spec. javnog zdravstva, voditeljica Odsjeka za praćenje i evaluaciju funkcionalne onesposobljenosti i zdravstvenih potreba starijih osoba pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.