Iako je naslijedila milijune, i dalje živi u trošnom kućerku

Premda živi u kućici od blata, starica iz malenog sela u Srbiji vjerojatno je najsretnija baka u okolici budući da je nedavno postala milijunašica.

M.Z. (86) živi u kućici koja izgleda kao da će se svaki čas urušiti i od mirovine koja u kunama ne iznosi niti 700 kn. Netom prije Nove godine, od muža koji je preminuo 2011. godine naslijedila je 940 000 australskih dolara te nekretnine na području Australije vrijedne nekoliko milijuna dolara. Iako starica nije bila raspoložena za razgovor s novinarima, njezini su susjedi sa srpskim listom Novosti podijelili neke detalje o njezinom životu.

Navodno su ona i suprug šezdesetih godina prošlog stoljeća emigrirali u Australiju, no gospođa se nakon nekoliko godina vratila kući kako bi skrbila o bolesnoj majci, a u Australiju se nije vraćala. Njezin se suprug ponovno oženio za Australku, iako se od prve supruge nikada nije razveo. Nakon smrti njegove druge supruge, a na koncu i njega samoga, australske su se vlasti potrudile pronaći bilo kakvu rodbinu i tako došli do M.Z.

Izgleda da starici milijuni nisu udarili u glavu. Nastavila je živjeti u trošnoj kućici, tek je maleni dio nasljedstva iskoristila za plaćanje dugova za režije.

Izvor: jutarnji.hr