SENIORI.HR

Informativni portal za treću dob

Udruga Mi zajedno sa neprofitnom socijalnom ustanovom Mi centar prošle je godine pokrenula zajedničku kampanju Na valovima života, kojoj je cilj pribavljanje sredstava za program pružanja pomoći za teže pokretne starije osobe te različite društvene aktivnosti za vitalnije starije građane Splita.
U sklopu kampanje Na valovima života organizirano je niz predavanja i promotivnih akcija na frekventnim mjestima u centru grada, 9. izložba radova učenika i učenica splitskih osnovnih škola. Provodili su prikupljanje donacija građana i tvrtki, tiskali i kalendar s motivima dječjih radova „Volim baku i djeda“,  te kao završnicu organizirali humanitarni  koncert Kim Verson i Bojana Jambrošića uoči Valentinova 11.2. 2011 g.  U današnjoj emisiji predstavljamo neprofitnu socijalnu ustanovu Mi centar za pomoć i njegu kroz priče korisnika, volontera te razgovor s ravnateljicom Ustanove Radom Mužinić.
Emisija se realizira u produkciji Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda ˝CENZURA PLUS˝ uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, a emitira se u petak u 21:00h (reprizno u subotu), na TV Jadranu i na YouTube Chanel: CenzuraPlusTV. Emisiju Cenzura možete pratiti i na Max TV-u i B Net-u, a idućeg tjedna na internet televiziji Smart TV www.smarttv.com.hr te na drugim lokalnim televizijama u Hrvatskoj.

Izvođači na huimanitarnom koncertu „Na valovima života“ naglasili su kako su se u Splitu osjećali kao doma…  rekao nam je Bojan Jambrošić dok je Kim Verson također bila zadovoljna publikom.
Zorica Kondža ne mora se u Splitu osjećati kao doma, kad je doma, te se i ovaj put rado odazvala pozivu za nastup s humanitarnom svrhom. Rada Mužinić  iz udruge Mi zadovoljna je , kaže prvim humanitarnim koncertom i nada se da bi to moglo prerasti u tradiciju:     Pretežno mlađa publika  vidljivo je uživala na dvosatnom koncertu, pjevala, plesala... uostalom poslušajte sami.......
{music}media/izjave{/music}
(reporter: Vida Grujin, Radio Dalmacija, 13.02.2011.)
Izvođači na huimanitarnom koncertu „Na valovima života“ naglasili su kako su se u Splitu osjećali kao doma…  rekao nam je Bojan Jambrošić dok je Kim Verson također bila zadovoljna publikom.
Zorica Kondža ne mora se u Splitu osjećati kao doma, kad je doma, te se i ovaj put rado odazvala pozivu za nastup s humanitarnom svrhom. Rada Mužinić  iz udruge Mi zadovoljna je, kaže prvim humanitarnim koncertom i nada se da bi to moglo prerasti u tradiciju:     Pretežno mlađa publika  vidljivo je uživala na dvosatnom koncertu, pjevala, plesala... uostalom poslušajte sami.......

{music}media/izjave{/music}

(reporter: Vida Grujin, Radio Dalmacija, 13.02.2011.)

Pobjednici showa Hrvatska traži zvijezdu, Kim Verson i Bojan Jambrošić, su se našli u Splitu kako bi promovirali svoj zajednički humanitarni koncert. Koliko dobro poznaju Split i dalmatinski dijalekt, ispitala je Damira Gregoret.

RTL, reportaža Exkluziv 11.02. 2011.

U petak, 11.2. 2011. u Maloj dvorani ŠC Gripe- KK Split, održan je humanitarni koncert „Na valovima života“.
U dvostanom koncertu, punom dobrih vibracija, nastupali su Kim Verson, Bojan Jambrošić, Zorica Kondža, klapa Sveti Florijan, Plesni centar Split- Ana Luković i Ante Božić,  Željko Rajčić, Abba the kids, Ino Pezer, Albina Grčić, Bubnjari ritam srca.

Sav  prihod od koncerta nazvanog Na valovima života išao je u humanitarne svrhe za nastavak programa pomoći starijim osobama kojeg Udruga Mi provodi zajedno s neproftinom socijalnom ustanovom Mi centar za pomoć i njegu za 600 korisnika.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su pomogli u kampanji kupnjom ulaznice, cd-a, kalendara ili donacijama!
Kampanja ne bi bila moguća bez svih dobrih ljudi koji su nas na bilo koji način podržali uz Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Grad Split, Županija splitsko –dalmatinska, HDS Zamp,  Design hostel Golly&Bossy, Plodine, Pliva, Joško Sprčić iz Makarske, Ljekarne Olujić, Slastičarna crem de la creme, Inkontinentni centar, Ivica Bubalo, Art St, Mediteran produkcija, Tiskara Dvornik, Sokol Marić, KK Split- Petar Škovrlj, Javna vatrogasna postrojba Grada Splita, Policijska uprava Splitsko dalmatinska, Hitna medicinska pomoć, Ani Poklepović- Cvjećarna, č.s. Dolores, prof. Belaić Davor, Dallas music shop, Robot trgovina, Mirela Meić, Pinija Poljaković, Milena Meštrović, Nebula d.o.o, Hrvatska pošta, osnovne i srednje škole Split, učeničkom vijeću Splitsko- dalmatinske županije, Mladen Tripalo -Kizkom računalni obrt,  volonterima Udruge Mi...
- Medijski pokroviteljima: Radio Split, Slobodna Dalamcija, Radio Dalmacija, Totalni FM, Radio Trogir, Gradski radio Trogir, Radio Makarska, Radio Brač, Zabavni radio, Sound set radio, Radio Kl Eurodom, Tv Dalmacija, Tv Jadran, Tv Kanal 5, Info zona, Splitski portal, Portal Kaštela, Radio Megamix Hvar...

picasa_albumid=5573485722303618225