Predavanje "Prepoznavanje i tretman osoba s demencijom" u Drnišu

Predavanje "Prepoznavanje i tretman osoba s demencijom" održat će Vesna Dujić, dipl. socijalna radnica, u utorak, 17. travnja 2018. s početkom u 11 sati u prostorijama Poludnevnog boravka za starije osobe udruge ZvoniMir u Drnišu.

Predavačica je ravnateljica Doma za odrasle osobe Sv. Frane i predsjednica Udruge socijalnih radnika Zadar. U sklopu predavanja, prisutni će imati priliku čuti osnovne informacije o Alzheimerovoj bolesti i drugim oblicima demencije, kao i o načinima prepoznavanja prvih znakova demencije kod starijih osoba. Dodatno, imat će priliku posavjetovati se sa suradnicom za pravnu zaštitu starijih osoba, Nelom Kovačević.

Predavanje organizira Udruga „MI“ – Split u sklopu projekta „Zaštita prava starijih osoba – promocija, informacija, edukacija“ u suradnji s udrugom ZvoniMir.

Projekt provodi Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt se provodi na području Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.

Sva pitanja koja starije osobe imaju, a tiču se kršenja i zaštite njihovih prava, slobodni su uputiti na broj telefona 021/329-133 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na sve nedoumice i pitanja odgovorit će naši suradnici u najkraćem roku.