Predavanje "Prava u sustavu socijalne skrbi" u Metkoviću

U četvrtak, 27. rujna 2018., u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe pri Udruzi Otac Ante Gabrić,  s početkom u 9:30 sati, dipl. soc. radnica Marina Elez Urlić održat će predavanje "Prava u sustavu socijalne skrbi", namijenjeno osobama starije dobi i svima onima koji o njima skrbe. U sklopu predavanja, sudionici će imati priliku čuti i izlaganje o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, kao i primiti savjetodavnu podršku od strane pravne suradnice za pitanja starijih osoba.

 Predavanje organizira Udruga „MI“ – Split u sklopu projekta „Zaštita prava starijih osoba – promocija, informacija, edukacija“ u suradnji sa udrugom Otac Ante Gabrić.

Projekt je s provedbom započeo u studenom 2017., a cilj je podizanje kvalitete života starijih osoba i njihova veća integriranost u lokalnu zajednicu. Projekt provodi Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt se provodi na području Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.

Sva pitanja koja starije osobe imaju, a tiču se kršenja i zaštite njihovih prava, slobodni su uputiti na broj telefona 021/329-133 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na sve nedoumice i pitanja odgovorit će naši suradnici u najkraćem roku.