Predavanje "Prava u sustavu socijalne skrbi" u Korenici

Predavanje „Prava u sustavu socijalne skrbi“ održat će Marina Elez Urlić, dipl. socijalna radnica, u petak, 26. listopada 2018. s početkom u 12 sati u prostoru udruge Pokretač. Predavanje organizira Udruga „MI“ – Split u sklopu projekta „Zaštita prava starijih osoba – promocija, informacija, edukacija“ u suradnji s udrugom Pokretač.

U sklopu predavanja, sudionicima će pravna suradnica za pitanja starijih osoba biti na raspolaganju za pravne savjete koji se tiču ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju.

Projekt je s provedbom započeo u studenom 2017., a cilj je podizanje kvalitete života starijih osoba i njihova veća integriranost u lokalnu zajednicu. Projekt provodi Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt se provodi na području Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije. 

Sva pitanja koja starije osobe imaju, a tiču se kršenja i zaštite njihovih prava, slobodni su uputiti na broj telefona 021/329-133 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na sve nedoumice i pitanja odgovorit će naši suradnici u najkraćem roku.