Američki astronaut tvrdi da su nuklearni rat na Zemlji spriječili vanzemaljci

Sudeći prema tvrdnjama Edgara Mitchella, cijenjenog američkog astronauta, vanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji.

Mitchell, koji je bio dio posade Apolla 14 i šesti čovjek koji je kročio na Mjesec, navodi kako su vanzemaljci u direktnom kontaktu s ljudima preko pola stoljeća. Ističe kako su neki visoko rangirani dužnosnici već 1940-e godine svjedočili pojavi NLO-a, tijekom procesa testiranja oružja. Prema Mitchellu, vanzemaljske su letjelice bile viđene prilikom najranijeg testiranja nuklearnog oružja u svijetu.
Pustinja White Sands je bila korištena kao poligon za testiranje nuklearnog oružja, za koje su navodno bili zainteresirani i vanzemaljci. Oni su željeli naučiti o modernim vojnim pothvatima i mogućnostima. Također su željeli spriječiti nuklearni rat i posljedično uništenje ljudske vrste.
Mitchell navodi kako su mu određeni časnici rekli da su testiranja nuklearnih raketa prekinuta zbog intervencije vanzemaljskih letjelica. Upravo zato što su vanzemaljci u svom naumu bili odlučni i neprijateljski nastrojeni, ljudska vrsta danas postoji, ističe Mitchell.
Naravno, Nick Pope, bivši istraživač pri Ministarstvu obrane, ne podržava tvrdnje ovog astronauta. On navodi kako je Mitchell u javnost izašao s neprovjerenim tvrdnjama. NASA se također ogradila od Mitchellovih tvrdnji. Iako izražavaju veliko poštovanje prema njegovim postignućima, ne smatraju da je Mitchellova priča istinita.

Izvor: www.gazettetribune.com