Poziv na izložbu radova polaznica Tečaja fotografijeu sklopu Projekta "Aktivna i kvalitetna starost"

Danas, 24.5.2021., pozivamo Vas na otvorenje izložbe polaznica besplatnih tečajeva fotografije koji su održani kroz ožujak i travanj 2021. u sklopu projekta Aktivna i kvalitetna starost za umirovljenike Solina, Splita i Kaštela.

Izložba je postavljena prostorijama Centar „Zlatno doba“- Udruge „MI“- Split i predstavlja prikaz od 20 fotografija polaznica iz svih gradova. Odabir je napravljen u suradnji s Veljkom Martinovićem, fotoreporterom ujedno i voditeljem tečajeva.

Izložba ostaje otvorena 15 dana, do 7.6.2021. te će se u skladu s epidemiološkim mjerama osigurati otvaranje i dolazak posjetitelja.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i razgledaju što su to zabilježile naše umirovljenice!

Podsjetimo, riječ je o projektu koji ima cilj povećanje kvalitete živote umirovljenika. Nositelj projekta je: Udruge „MI“- Split dok su partneri: Gradovi Split, Solin i Kaštela te udruge Sveti Jeronim, Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Udruga maslinara Kaštela Mastrinka te udruga Vita plus- udruga za palijativnu skrb. Kroz projekt je planirano uključivanje 350 umirovljenika iz Splita, Solina, Kaštela i Podstrane. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.918.089,61 kuna, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) i iz državnog proračuna (15 posto).

ESF