Predavanje "Sigurnost starijih osoba"

Predavanje „Sigurnost starijih osoba“, održat će Ante Radoja i Milan Gašpar, policijski službenici odjela prevencije PU Splitsko-dalmatinske županije. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 16. listopada 2017., u prostorijama Centra Zlatno doba Udruge „MI“ – Split, s početkom u 16 sati.

Foto: pixabay.com

Budući da se starije osobe često nalaze kao žrtve kaznenih djela prijevare i krađe, ovo će im predavanje pružiti korisne savjete i preporuke kako zaštititi sebe i svoju imovinu.

Predavanje se održava u sklopu projekta „Zaštita starijih osoba razmjenom iskustva i znanja stručnih osoba te putem edukativnih, savjetodavnih i promotivnih aktivnosti“, financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koji Udruga „MI“ – Split provodi u partnerstvu s Udrugom Dalmatinski potrošač i Udrugom socijalnih radnika Zadar. U sklopu projektnih aktivnosti, pozivamo starije osobe da putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. šalju upite vezane za pitanja zaštite njihovih prava, a na koja će stručne osobe odgovoriti u što kraćem roku.