Volonterska akcija u Centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“

Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači

Brune Bušića 30, Split, 21.5.2021., u 8:00 sati

Volonterska akcija čišćenja i pripremanja staklenika za sadnju cvijeća održava se u petak 21.5.2021. u sklopu projekta Aktivna i kvalitetna starost u Centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“.

Akcijom čišćenja i pripremanja staklenika želi se aktivno uključiti umirovljenike u život zajednice te ukazati koliko je važno podizanje svijesti građana o očuvanju okoliša i prirode.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i priključe se!

Više o aktivnostima saznajte na www.seniori.hr.

Projekt „Aktivna i kvalitetna starost“ započeo je u lipnju 2020. i provodit će se do lipnja 2022. Nositelj projekta je: Udruge „MI“- Split dok su partneri: Gradovi Split, Solin i Kaštela te udruge Sveti Jeronim, Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Udruga maslinara Kaštela Mastrinka te udruga Vita plus- udruga za palijativnu skrb. Kroz projekt je planirano uključivanje 350 umirovljenika iz Splita, Solina, Kaštela i Podstrane.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.918.089,61 kuna, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) i iz državnog proračuna (15 posto).

Osoba za kontakt

Lea Milošić, suradnica u projektu

095/372-79 58

Podsjetimo, riječ je o projektu koji ima cilj povećanje kvalitete živote umirovljenika. Nositelj projekta je: Udruge „MI“- Split dok su partneri: Gradovi Split, Solin i Kaštela te udruge Sveti Jeronim, Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Udruga maslinara Kaštela Mastrinka te udruga Vita plus- udruga za palijativnu skrb. Kroz projekt je planirano uključivanje 350 umirovljenika iz Splita, Solina, Kaštela i Podstrane. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.918.089,61 kuna, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) i iz državnog proračuna (15 posto).

ESF