Svečano otvoren sajam Pravo doba

U četvrtak, 17. svibnja 2018., na Zagrebačkom velesajmu otvoren je četvrti po redu sajam PRAVO DOBA, sajam za zrele generacije.

"Uzimajući u obzir trend rasta udjela generacije 50+ u ukupnom stanovništvu Republike Hravtske, zajedno s Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Zakladom Zajednički put pripremili smo specijalizirani Sajam kojim želimo dati doprinos u podizanju društvene svijesti o važnosti brige svakog pojedinca za svoje zdravlje, kao i važnosti promicanja zdravog i aktivnog starenja.“, rekla je na otvorenju Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Sajam je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić koji je ovom prigodom, u svom šaljivom tonu, pozdravio najmudriju generaciju te rekao: "Tko se ova tri dana na sajmu zaljubi, osobno ću ih primiti u Uredu gradonačelnika sljedeći tjedan.“

Na svečanom otvorenju pred oduševljenom publikom nastupio je Miro Ungar.

Sajam pravo doba obiluje bogatim stručno popratnim programom.

Tijekom tri dana trajanja svi zainteresirani posjetitelji mogu obaviti mali besplatni sistematski pregled, sudjelovati na različitim radionicama i upoznati se s bogatom ponudom koju nudi više od 60 izlagača.

Sajam je otvoren do subote, 19. svibnja.

Radno vrijeme je od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je slobodan.

PR