Otvorene prijave na besplatni program osposobljavanja i rekracije kroz projekt "Aktiviraj se i kreni!"

Prijavite se na besplatni program osposobljavanja i rekreacije u Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata u sklopu projekta "Aktiviraj se i kreni!"

Kako se uključiti?

 

RAČUNALNI OPERATER

dogovor 1. lipnja 2021. u 19:00 sati

Za sve osobe starije od 54 godine i osobe s invaliditetom koje imaju najmanje završenu osnovnu školu nudimo priliku da se BESPLATNO osposobe za poslove RAČUNALNOG OPERATERA.

 

Polaznici programa trebaju biti prijavljeni u Splitu, Kaštelima, Omišu, Sinju, Solinu, Trogiru, Dicmu, Dugom Ratu, Dugopolju, Klisu, Lećevici, Muću ili Podstrani i za upis su potrebna uvjerenja obiteljskoga liječnika o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova

Informacije i upisi na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0998098067.

 

JOGA I PILATES

Ukoliko ste navršili 54 godine i prijavljeni ste u Splitu, Kaštelima, Omišu, Sinju, Solinu, Trogiru, Dicmu, Dugom Ratu, Dugopolju, Klisu, Lećevici, Muću ili Podstrani, nudimo priliku da BESPLATNO pohađate JOGU i PILATES.

Informacije i upisi na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 0993360953.

Planirani početak joge i pilatesa je 14. lipnja 2021.

Broj polaznika je ograničen pa molimo da se javite na vrijeme.

 

Aktivnosti su organizirane u sklopu projeka „Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a“ sufinanciranog Europskim socijalnim fondom iz ITU mehanizma ukupne vrijednostiod 2.375.778,00 kuna.