Događanja u Centru Zlatno doba

Predavanje: Ed.D. Pamela Elizabeth „Seksualnost nakon pedesetih“

Predavanje Pamele Elizabeth, Ed.D., pod nazivom „Seksualnost nakon pedesetih“, će se održati u srijedu (28.09.) u prostorijama Centra Zlatno doba Udruge „MI“ – Split, s početkom u 17.00 sati.

Pamela H. Elizabeth ima bogato iskustvo rada u praksi i humanitarnom radu, a trenutno područje njenog rada je ljudska seksualnost. Tijekom svoje karijere, sudjelovala je u različitim programima i projektima. Kao dio UNHCR organizacije, koordinirala je timove koji su radili s izbjeglicama u Hrvatskoj, Keniji, Sierra Leone i Sudanu. Također je bila koordinatorica u okviru Rhode Island AIDS projekta, a tijekom svoje karijere kao psihologinja je radila sa zatvorenicima i žrtvama mučenja i nasilja.

Kao predavačica i stručna suradnica, radila je na University of Maryland (Okinawa), Northeastern University (Boston), University of Rhode Island (Kingston) i Roger Williams University (Bristol).

O svom profesionalnom iskustvu, dr. Elizabeth ističe kako je njezin glavni cilj uvijek bio spojiti predavanje, savjetovanje i razvoj programa u svrhu pružanja usluga drugima.

Budući da je broj mjesta ograničen, sve zainteresirane molimo da se za sudjelovanje prijave na brojeve: 021/398-722 i 095/398-7220 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ulaz na predavanje je slobodan.